Fastpoholmen Don Camillo 30 år

Bra mat till rimliga priser!

Fastpoholmen Don Camillo 30 år

boka biljett före 26:e april för att få det episkt fräna priset på paella! (och för att vi ska få en hint om hur mycket mat som skall lagas ??)

Biljett konsert 330:- (360:- inkl. mat) Bokar du via mail-> doncamillokosta@gmail.com eller sms: 076 34 67 311 och får återkoppling därifrån?

Vet du en sak? (att en ny scen är byggd där bak)
men också en grej till, att du är väldigt välkommen om du vill. Och kanske har du ett tält att sätta upp intill? En husvagn eller kanske en husbil?

Då kan du ställa den hos oss, om du tål lite fest och partaj förstås! Eller kika på andra boenden i byn, det finns lika många som stjärnorna i skyn.

Och har du kanske en alldeles egen talang, Som kan vara andra till glädje och gagn? Då får du den gärna visa opp -som sång, dans, dra en vits eller…. spotta i en kopp?
Kanske är du en fyr som sprutar eld och dansar bak och fram? Eller en helt rungande, balanserande och gungande madame? Kanske drar du en vreeswijk på en gura då? Scenen är din, vad du vill göra kan du filura på.

Och för dig som hittar hit för första gången och undrar vad man behöver ta med sig och så..
-Kläder.
Ett glatt humör kommer du få ändå. ?

Biljett via mail-> doncamillokosta@gmail.com
sms: 076 34 67 311

För den oinvigde:
Cafe Don Camillo är en familjerestaurang som startade 1992. Vi firar alltså 30 år med att från början ha serverat mackor, till att ha lärt oss baka pizza och göra catering med inspiration från medelhavet och främst Spanien till att anordna event för glädjen och dansanta skors skull. En del saker har ändrats genom åren men med några röda trådar som varit viktiga och som alltid funnits – mat och musik… Och boule förstås!
På scen står ett av våra favoritband och vi glömmer ofta att presentera dem då det känns så självklart vilka de är när vi hör dem både under kallaste vinter som varmaste sommar, du vill inte missa Fastpoholmen! Lyssna på dem här: https://open.spotify.com/artist/3M4FRKJfiRXRZeYqwdbnf1?si=SDXrqFaGQ7-TTansxDfqdg&utm_source=copy-link (varning för att du kommer trycka på repeat)

Så känn dig varmt välkommen & ta med hela familjen❤️

Translate »