Nynningen & Natti Natti

klicka här för mer info: https://fb.me/e/4benjAmog

Och för dig som hittar hit för första gången och undrar vad man behöver ta med sig och så..
-Kläder.
Ett glatt humör kommer du få ändå. 😉

Biljett via mail-> essan@doncamillo.se

Natti Natti 20/8
Varmt välkomna till årets roligaste bouletävling. (Nej det är inte en sport för enkom pensionärer, det är spel med social perfektion, integration, motion , kombination av evolution och en mystisk situation och när kunde du senaste spela ett spel med din gammelfarfar och barn samtidigt -ergo- för alla)

Hur går det till? Du anmäler dig (250:- inklusive mat)
Din erfarenhet läggs in i vårt otroligt komplicerade lottningssystem där du som nybörjare får spela med ett proffs och vice versa! Tävlingen fortgår under en hel dag och ibland en halv natt i goda främlingars sällskap, en boulefest helt enkelt. Gör som Jim Carrey – say yes, -man.
https://fb.me/e/2NPjpODqd

För den oinvigde:
Café Don Camillo är en familjerestaurang som startade 1992. Vi firar alltså 30 år med att från början ha serverat mackor, till att ha lärt oss baka pizza och göra catering med inspiration från medelhavet och främst Spanien till att anordna event för glädjen och dansanta skors skull. En del saker har ändrats genom åren men med några röda trådar som varit viktiga och som alltid funnits – mat och musik… Och boule förstås!

Så känn dig varmt välkommen & ta med hela familjen❤️